Kurser/retreats

Mindfulness meditationsprogram i 8 sessioner – nu også i naturen.

Næste 8 sessioners forløb starter d. 27/02-2019 kl. 16 og strækker sig over følgende onsdage: 06/03, 13/03, 20/03, 27/03, 03/04, 10/04 og 17/04-2019

Så mange af øvelserne som muligt foregår i naturen, hvis vejret tillader.

Alle dage fra 16.00 – 18.00

Sted: Tolne NaturRetreat. Dvergetvedvej 134, Tolne 9870 Sindal.

Hold opstart ved 12 tilmeldte

Tilmelding nødvendig på: ole@kognitivhuset.dk

Underviser:

Psykolog Ole Lund Sørensen

Omkring forløbet

Mindfulness er evnen til at være med det som er, være i nuet. En evne mange af os ikke har udviklet eller vedligeholdt. Derfor kan vi få fornemmelse af tomhed, angst, håbløshed eller manglende mening i vores liv. At kunne vælge at være nærværende med det som er, kan derimod give os en følelse af tilfredshed og glæde ved livet. En oplevelse af indre ro, rummelighed og overskud..

I mindfulnesstræningen skabes rum for at øge det bevidste nærvær gennem meditation og øvelser, der øger kropsbevidstheden. Mindfulness har også vist sig velegnet mod smerte. På kurset tilføres mindfulness endvidere teknikker fra kognitiv terapi: Dels arbejder vi med konkret og deltagerrelevant viden om stress/tristhed. Dels med redskaber og strategier til løsning af hverdagens problemer. Endelig arbejder vi med at øge bevidstheden om tanke-, føle- og handlemønstre, der skaber og vedligeholder stress/tristhed, for herigennem at forebygge, forandre og balancere.

Mindfulness kan med fordel trænes i gruppe, hvor man kan lære af både egne og de øvrige deltageres erfaringer og oplevelser. Mindfulness er ikke terapi, men træning, og det er ikke en forudsætning at dele sin personlige historie.

Den daglige træning mellem gruppemøderne er en nødvendig del af programmet. Man skal kunne afsætte 30-40 minutter om dagen til meditation, yoga og andre kropsøvelser.

Pris 3500 incl. materialer te/kaffe/vand

Deltagere med henvisning fra lægen: Pris 1750

Link til meditationer https://onedrive.live.com